Tuesday, April 15, 2014

SELAMAT BERSIDANG PUTERI UMNO CAWANGAN-CAWANGAN BAGI TAHUN 2014


Assalamualaukim WBT

Saya Nazatul Shima Shamsuddin Ketua Puteri UMNO Bahagian ingin mengucapkan selamat bersidang kepada Puteri UMNO Cawangan-cawangan tahun 2014 bagi sesi2013-2016
Penggal 2013 -2016 adalah penggal dimana kebanyakan Ketua Puteri UMNO Cawangan adalah terdiri daripada muka-muka baru.

Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah Subhanahu Wata’ala dengan rahmat dan keizinan dari-Nya, kita dapat bersama lagi pada tahun ini dalam menjayakan Persidangan Tahunan Puteri UMNO Cawangan-cawangn bagi tahun 2014 dalam suasana yang dijiwai semangat juang, serta setiakawan yang kental. Semangat ini yang menjalinkan ikatan teguh antara kita, sayap muda di bawah naungan parti induk kita UMNO untuk menghadapi dan menangani pelbagai cabaran demi Bangsa, Agama dan Negara tercinta.

Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan setinggi-tinggi ribuan terima kasih kepada UMNO Bahagian Cheras  terutamanya Datuk Ketua Bahagian  yang banyak memberi dorongan dan semangat serta mengingatkan kita tentang tanggungjawab dan amanah yang diberikan dilaksanakan dengan bersungguh-sungguh.

Jutaan terima kasih juga saya ucapkan kepada semua ahli jawatankuasa yang selama ini telah memberikan kerjasama dan komitmen sepenuhnya kepada saya di dalam menjalankan tanggungjawab yang di amanahkan. Sekalung penghargaan buat Ketua Bahagian Cheras beserta Ahli Jawatankuasa yang banyak memberi sokongan dan galakan di atas keprihatinan tanpa sempadan kepada saya dan juga ahli Puteri UMNO Cawangan.

Harapan saya agar kita semua akan terus bersatu di dalam melaksanakan tanggungjawab kita didalam parti UMNO dengan semangat, kesedaran serta keikhlasan di dalam perjuangan memartabatkan Agama, Bangsa dan Negara tercinta. Barisan kepimpinan Puteri perlu memelihara dan meningkatkan perpaduan sesame sendiri, saling menyokong dan membantu dan bekerja sebagai satu pasukan tak kira di peringkat cawangan mahupun bahagian demi UMNO dan Barisan Nasional.

Akhirkata, setinggi-tinggi terima kasih saya ucapkan atas kerjasama, sumbangan dan khidmat bakti yang ikhlas daripada Puteri Cawangan selama ini.Salam Hormat dan Selamat Bersidang.

No comments: